Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pasují dámské moto kalhoty na muže?

Od: palecka odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,chtěla bych se poradit,zda pasují dámské motoristické kalhoty na muže stejné velikosti postavy? Děkuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

0x

Když vyhovuje obvod pasu, proč ne? Jenom mám obavy, že tvoje poprdí bude připomínat vykradený ruksak.:-D

tkrj
hodnocení

0x

Jestli má hodně malý nádobíčko...

boka
hodnocení

0x

Až na to,že ženské kalhoty mají jiné zapínání,jinou velikost zadku,jiný rozkrok a jiné velikosti dalších proporcí tak je můžete dát i chlapovi.Ale pokud je ten ,,mužskej,, velikostně jako vy tak to není chlap ale mužatka a jestli má vůbec nějakej ,,vercalk,, ne na koukání ale použitelnej tak mu to bude mezi nohama těsný.A jestli se mu postaví tak ty kalhoty protrhne.

kalhoty

boka - to máte asi doma ženskou s prdelkou jak vrata *smich* a píšete z vlastních zkušeností

Máme s manželem oba 68 kg, je o 5 cm vyšší a má problémy sehnat padnoucí pánské kalhoty. Ne jedny kalhoty máme stejné (dámské), záleží na střihu kalhot. Věřte, že se kalhoty v rozkroku neprotrhnou a přitom se za své vybavení nemusí stydět.

xenofob
hodnocení

0x

pasují ale musíš si k nim vzít také dámská tanga

palecka
hodnocení

Dobrý den,
vidím že je zde mnoho vtipálků, sranda musí bejt :-D můj muž je skoro stejně vysoký i váhově, já žena nejsem žádná tyčinka, to bych přeci motorku neudržela :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]