Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik mně tak budou stát laky?

Od: berard odpovědí: 5 změna:
Zdravím mám honda crm 125 r a budu si chtít nalakovat rám a motor (nalakuji si o sam). Akorát bych potřeboval vědět kolik bude stát namýchani barev a kolik toho budu potřebovat. Budu si chtít dávat stříbrný rám a na motor zaruvzdornou stříbřenku. Díky za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

0x

Ahoj.Nevím kolik stojí namíchání barvy na rám,ale vypalovací stříbřenka na motor v Brně na Palackého třídě stojí 70,-Kč za to nejmenší balení 80 gramů.Jsem ji kupoval je to čtrnáct dnů.Je to silikonová vypalovací barva ALUKSYL.Normálně v drogerii.Ten rám - obrousit/odmastit/zakytovat a šplíchnout minimálně dvě/tři vrstvy stříbrným sprejem.Celé asi tak za tři/čtyři stovky.Ten motor samozřejmě odmastit taky - litr oplachové Arvy cca.60Kč.

bernard
hodnocení

Jj to právě vím ze to musím odbrousit odmastit atd. Ja jsem jenom potřeboval vědět kolik to tak bude stát a těch 80g bude stačit na 3 vrstvy? Díky za radu
80g je miň jak 80 militrů a to je miň jak dva velký panáky. Takže jestli nejsi modelář a tu motorku nemáš v měřítku 1:40, silně pochybuju že by to dalo na 3 vrstvy laku.
mnd®

Ta vlevo dole je 80g.Stačí to na motor v pohodě ve třech vrstvách.Nesmí se to tam patlat hala bala štětcem.Ještě foto.

Kolik mně tak budou stát laky?
bernard
hodnocení

Ja to budu stříkat konpresorem a co jsem koukal na internetu tak 400mililitru je za 150. Tak to už v mi na ty 3 vrstvy vystačilo ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]