Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dacia Sandero

Od: bob111* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,múže mi někdo napsat,nejlépe majitel dacie něco seriozního o ní. Jaké jsou problémy s ní,koroze,a pod.

Samozřejmě jsou lepší auta ale dávat stovky tisíc a bát se ,že to stojí celou noc na parkovišti a jestli tam ráno bude.

Celý život jsem měl škodu ale dnes jsou i ojeté drahé a z D. po dúchodci jak říkají.Tak na to dávno nevěřím.

Za ty peníze je nová dacia se zárukou.Na jízdu do práce a po městě je asi dobrá.Musí se slevit,že tam není tolik

elektroniky ale co tam není se nepokazí.Mám sice obavu z 0,9 tříválec a dnes je to běžné všude.

Dik za odpověď a nepište,že oct.je nejlepší.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tqwo
hodnocení

2x

Auta jsou jak vejce vejci takřka stejná. Některá jsou levná, ošizená, některá jsou dražší se stejnou výbavou, jsou více ceněná, protože jsou možná kvalitnější, nebo trvanlivější, nebo žádanější. Automobil je známkou finanční síly. Vpodstatě vše, čím se člověk obklopuje, je jeho jakási vizitka a ať si to pro sebe obhájí jakkoli, nic na tom nezmění. Třeba se zařadí do hry "předjeď si Dacii!".

alten*

Automobil je známkou finanční síly - záleží na úhlu pohledu. Lidi, kteří takto uvažují, považuji za snoby. Auto je předmět dlouhodobé spotřeby. Nic víc a nic míň.

hodnocení

1x
Až si půjdete okouknout a projet Sandero, tak na něj koukejte jako na cenově dostupné auto a ne jako na konkurenta Škodovky.
Ona značka Dacia je koncipovaná jinak než Škoda, Kia, Peugot a další.
Kdyż jste zvyklej na ježdění v Mercedesu třídy E a sednete do, Superbu III, jste taky úplně v jiné galaxii.

hodnocení

0x
Je to jak lepsi felcka. Zadne super pohodli a zadna giga elektronika. Ale dobry delnik a do mesta pojezdi v pohode. Za ty prachy lepsi nez ojetina s buhvijakou minulosti.

hodnocení

0x

Zdravím,
vlastním nové Sandero 1,2ccm čtyrválec rok a půl a jsem spokojen, předtím Felicie 1,3ccm.
Mnoho odpovědí na vaše otázky najdete na webu Dacia klubu, nemusíte být členem.
daciaclub.cz/...

vernon
hodnocení

0x
Tak Octa sice není nejlepší auto na světě, ale stále je to auto... Ne puzzle z dílů deset let starých Renaultů...
miran*

to: vernon

typická reakce majitele šádovky z D. po důchodci. Co neznám, tak na to raději plivnu.*nene*

vernon
Ne, opravdu nevlastním žádný evropský vůz. Ani Octávku, ani nic podobného. Ale Dáchčiji jsem viděl zevnitř, už bych to zažít nechtěl...
:-D jojo okta v dehtu je modla cechu.

hodnocení

0x

Kolega z práce ho má už cca 6let a je spokojen. Druhý 2 roky. Má slušnou výbavu, nevím co by tam nebylo. Jako nové auto vtéto kategorii postačující. Lepší než nějaká silná ojetina. Fabia je kategorie sama o sobě... Ať si nikdo nedélá iluze jaký je Škoda automobil.. Má ale normální 4 válec, ani už nevím jaký objem...

bob111*
hodnocení

Děkuji všem kdo napsali. Jak někdo napsal,že auto je obrázek finanční síly.Bohužel dnes to tak asi je.Můj známý

lékař,přednášející po celé Evropě,metr dlouhý titul,si mohl dovolit několik cizích nových aut a víte v čem jezdil? Ve

favoritu.

Přeji hezký den a Vánoce.

alten*

... asi si nepotřeboval "leštit svoje ego" ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]