Nejste přihlášen/a.
Zdravim, mam fabii 3 ve stylu 2016, a posledni dobou mi prijde ze mi ledky denniho sviceni nesviti tolik jak driv, kdyz jsem mel svetla na auto nebo na potkavacky tak tam byl rozdil v intenzite, ale ted neni zadny rozdil videt ze by bylo vice svetla, stal jsem na parkovisti vedle jine fabky a tam ty ledky svitily jak blazen oproti me, ale auto mi zadny problem nehlasi, muze byt nekde vada nebo mam vidiny? dekuji
Ahoj, tvoji otázku bych směřoval spíše sem, určitě se tam dočkáš fundované odpovědi dříve než tady, nechci podcenovat místné rádce, i já tam dost čtu.
Předpokládám, že odpověď nebude o nic rozdílnější, než zde. Auto je v záruce, tak reklamovat. Změna intenzity je celkem značná, pokud rozdíl není vidět, asi to úplně ok nebude.
Majitel nám nezdělil jestli si něco nenechal dělat (dokodovat) v autě.
Tam bych viděl třeba problém, ale to se dost probírá na onom foru, je tam možnost i změny intenzity oněch ledek pro denní svícení.Sám mám taky dost věcí dokodováno a divili by ste se co všechno jde dodat nebo pozměnit ve VCDS , pak může být problém s onou zárukou ve Škodovce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.