Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Led fabia 3

Od: david69 odpovědí: 4 změna:

Zdravim, mam fabii 3 ve stylu 2016, a posledni dobou mi prijde ze mi ledky denniho sviceni nesviti tolik jak driv, kdyz jsem mel svetla na auto nebo na potkavacky tak tam byl rozdil v intenzite, ale ted neni zadny rozdil videt ze by bylo vice svetla, stal jsem na parkovisti vedle jine fabky a tam ty ledky svitily jak blazen oproti me, ale auto mi zadny problem nehlasi, muze byt nekde vada nebo mam vidiny? dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ekr®
hodnocení

0x

Ahoj, tvoji otázku bych směřoval spíše sem, určitě se tam dočkáš fundované odpovědi dříve než tady, nechci podcenovat místné rádce, i já tam dost čtu.

forum.skodahome.cz/...

nox®

Předpokládám, že odpověď nebude o nic rozdílnější, než zde. Auto je v záruce, tak reklamovat. Změna intenzity je celkem značná, pokud rozdíl není vidět, asi to úplně ok nebude.

ekr®

Majitel nám nezdělil jestli si něco nenechal dělat (dokodovat) v autě.

Tam bych viděl třeba problém, ale to se dost probírá na onom foru, je tam možnost i změny intenzity oněch ledek pro denní svícení.Sám mám taky dost věcí dokodováno a divili by ste se co všechno jde dodat nebo pozměnit ve VCDS , pak může být problém s onou zárukou ve Škodovce.

david69
hodnocení

nic nemeneno ani nedodelavano, vse je puvodni

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]