Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Používáte autoatlas? Případně který?

Od: purple* odpovědí: 9 změna:

Používáte v době navigací autoatlas? Případně který?

Přemýšlím o jeho koupi jako dárek k Vánocům, myslím tím autoatlas ČR. Dotyčný se jednou zmínil, že by se mu i přes navigaci hodil, třeba pro spolujezdce na prozkoumávání okolí, které neukáže navigace..Ale partner mě odrazuje, že to je zbytečné, proto se raději ptám i tady.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je to blbost, Mapy od Seznamu v telefonu jsou plně dostačující a hlavně aktualizované.

asd1

Ha ha ha - nikdy jsi neviděl zdechlou navigaci? :D Papír nenahradíš... Kromě toho navigace tě často žene do nesmyslů..

hodnocení

1x

Na rovinu: Bez autoatlasu ani ránu. Navigaci mám, ne jednu, ale v každém autě a právě proto vím, co je to za mrchy. Takže pokud je to možné, vše si kontroluji a ověřuji přes autoatlas a vždy se mi to vyplatilo.

doplněno 10.12.17 15:00:

@purple: Obecně cokoli aktuálního od Marco Polo a pokud možno v měřítku 1 : 200 000, nebo ještě lépe 1 : 150 000.

purple*
hodnocení

A který byste mi doporučil?

hodnocení

1x

Ja som dodnes spokojný s Kartografiou Praha,má dlhoročnú tradíciu.

kartografie.cz/...

kartografie.cz/...

hodnocení

0x

Pokužívám,resp používal jsem starou vojenskou automapu z roku 1990 Od Francie až po Užhorod nebo ještě dál? ale používám jen 2 díly-Čechy a Moravu,v civilním sektoru přišla na pulty až někdy v roce 1998-2000!

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Autoatlas nepoužívám.Pokud chci jet do města na konkrétní adresu,vytisknu si mapu z počítače a v navigaci zadám jen adresu místa.Na delší trasy využívám svých znalostí ČR z doby,kdy jsem jezdil jako profík na kamionech.

mil®
hodnocení

0x

Používám toto: shocart.cz/...

plus navigaci a případně v mobilu mapy.cz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]