Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký vybrat nový vůz

Od: tomi* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, jelikož mám velmi špatnou zkušenost - koupil jsem asi před 2 roky starší ojeté auto, které sice vypadalo velice zachovale, ale mám s ním samé starosti a velké vydání, uvažuji, že koupím nové auto, ale nevím, pro které se rozhodnout. Mělo by jít o auto pro rodinu se 2 většími dětmi, jak na každodenní krátké vzdálenosti (dojíždíme do práce cca 15 km denně + nějaké nákupy, kroužky dětí atd.), tak víkendové výlety, hory, dovolená (jsme dost aktivní sportovci, takže toho s sebou vozíme opravdu dost - kola, brusle, lyže, stan ...). Moje představa je benzín, cena tak 300-350. Stačí mi základní výbava, hlavně ať je spolehlivé, prostorné a dlouho vydrží bez oprav.

Poradíte mi někdo?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dacia Lodgy se vleze do cca 300 000 Kč.
Benzinová atmosféra 1,6 a tříletá záruka k tomu.

hodnocení

0x
Touran
doplněno 10.12.17 10:16: Aha, nový..
mot
predpokladam, ze by rad celé auto, ne polovinu...

kij
hodnocení

0x

berlingo, doblo nebo se podívej po nějaké t= větší Dácii

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]