Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dálniční známka v akci

Od: macek71® odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer, nemá někdo tip na koupi roční dálniční známky pro ČR na rok 2018?Myslím - loni jse měl známku k předplatnému novin zdarma. Předem děkuji za tipy.

Dálniční známka v akci

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

3x

takovych "akci" je plno ale nejak nechapu ze nekdo muze byt tak naivni ze si mysli ze mu da nekdo neco zadarmo , vzdycky to zapoctou do ceny

proste zajdu na benzinku a koupim ji

hodnocení

Děkujeme za rozbor. Samozřejmě,že nikdo nic nedá zadarmo,ale například před 3 roky jsem kupoval zimní gumy a dostal jsem k nim dál.známku.Ani jsem o této akci nevěděl.Gumy jsem si vybral na netu a když jsem pro ně jel,tak jsem dostal známku.Určitě si nebudu kupovat gumy za 8000 kc ,abych měl známku zadarmo.Myslím,že takových naivků moc není.Jen se ptám jestli není nějaká akce,protoze někdy se to může hodit.Ale pokud Vám to vadí,tak to nečtěte a zbytečně se nerozčilujte.Prostě si ji kupte na benzínce a máte klid.Hezký den.

hodnocení

2x

Ještě zde, i s denním tiskem...vše za pakatel..."pouze"5300,-...to raději známku za peníze...

ridic
hodnocení

1x

Už několik roků kupuji známky v hypermarketech Albert (dříve Prima). Známky jsou v prodeji od 1. prosince.

Známka sice stojí 1500,- Kč, ale dostanete na výběr z různých auto-spejů (já si většinou beru Silikon 0,6 l), a ještě slevu na nákup pohonných hmot (max. 100 litrů se slevou 5,- Kč - tak když natankujete do kanistrů ušetříte 500,- Kč).

Když se využije sleva na pohonné hmoty a připočítá se autokosmetika, tak sice zaplatíte 1500,- Kč, ale 650,- Kč se vám může vrátit.

hodnocení

hodnocení

0x

Zatim jsem nasel jen uamk.cz/... .

hodnocení

Tak jestli jsem to pochopil,tak zaplatím známku 1500 kč a dostanu slevu 600 kč na roční pojištění,které stojí 1890 kč Takže zaplatím 1500 + 1290 kč tj. 2790 kč.Tak je to sleva,ale to ji raději koupím samostatně.ale díky za tip

matesj
A za to předplatné novin jste zaplatil kolik?Další kolenovrt,jinak nevhodná otázka podporující "zlodějinu" nebo-li,jak dostat slevu zadarmo...

danys*
hodnocení

0x
Některé firmy mají k výměně skla známku zdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]