Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Predni loziska u Fabie,po 2mesicich huci,jiz

Od: zdenajandova odpovědí: 4 změna:
Loziska u Fabie opakovane po dvou mesicich huci zajimalo by me kde je zavada,jiz po treti musim menit,divne?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tak buď v kvalitě dílů nebo kvalitě mechanika

hodnocení

0x

Není divné-v minulisti jsem musel měnit už po necelých 500 ujetých kilometrech!Ale tam to bylo díky jejich montáži-na cestě praskal poloosa a ,po její výměně na cstě jsem ale neměl možnost utáhnout kloub v náboji kola,až po dojezdu domů (cca50km,) ale stačilo to na poondění ložiska.Na povolení jsem měl půjčen ořech a trhák z goly,ale než jsem sehnal poloosu-tento jsem musel vrátit.tak jsem utáhnul jen částečně otevřeným klíčem!

hodnocení

0x

Zdravím,ono hodně záleží,co to ložisko bylo za značku?Jestli je to nějaká čina,tak se není čemu divit.

Maro drtivá většina i značkových dílů je čína!Záleží jaká to je čína!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]