Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zajímají mě zkušenosti kupujícíh v poslední době. Lze se dostat na nižší cenu než je inzerovaná na internetu? Myslím tím třeba cena na netu 150000Kč, koupeno za 130000
vždycky se jde dostat na nižší cenu. Je to jen o informacích, charakteru a obchodních dovednostech kupujícího.. Osobně zastávám názor, že zrovna autobazary jsou jedno z podnikání, kde platí pravidlo "host vyhazuje vrchního"...čili, že zákazník si určuje a diktuje podmínky. Nikoliv prodejce. Trh s auty je přesycen a zákazník není v pozici, že by si neměl z čeho vybírat a byl odkázán jen a jen na jeden autobazar/prodejce. Bohužel do autobazarů chodí většinou nakupovat lidé, kteří nemají žádný obchodní um a z nějakého důvodu si myslí, že servis, který jim autobazary nabízí je bůh ví jak dokonalý. Bohužel není. Já osobně preferuji koupi auta od soukromého inzerenta z důvodů licitace a snadnější domluvy a pokud bych byl odkázán na autobazar, tak bych si určitě nenechal diktovat . Ale tak já na to mám hubu
Ano - přijdete na bazar hodinu před zavíračkou, budete tam hodinku "otravovat" a sdělíte, že chcete tento vůz, ale máte s sebou jen hotovost 120.000,- a jste v registrech, takže nemůžete mít úvěr. (jinak by vás hnali k úvěru)
Zvláště velké bazary před zavíračkou vám půjdou vstříc a prodají i s takovou slevou. Jenže musíte počítat, že ten vůz má reálnou hodnotu často na 50% nastavené ceny.
Myslim si, ze prodejce by vam hned zacal ukazovat na vyber auta za 120tis a ze ty jsou taky dobre atd..a nebo by rekl, stavte se zitra se zbylyma penezma Jj, kseft je kseft a 30 litru si jen tak nenechaji utect
Neco jineho je to pres prodej pres inzerat, kde se da primo s prodavajicim-majitelem auta nejaka ta sleva domluvit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.