Nejste přihlášen/a.
Fando, nevím jakou si máte koupit pneušku, ale ujištuji Vás, že není špatné pneumatiky, páč to by výrobce již nebyl. Každá liška si chválí svůj ocas, ten kdo si koupil makové pneušky, nebude doporučovat takové pneu. Kdo bílé, nebude chválit černé.
Snad relevantní srovnání by bylo, kdyby se během dne za stejných podmínek vystřídalo několik řidičů na stejném voze s různými pneuškami.
Jinak si nedovedu představit, když jezdím několik let na Polaris 3 bez problémů, že bych sdělil, že to jsou horší pneušky nežli ...
continental přeskočit, na autě jsem je měl a děklají se na nich boule na obou stranách, na skůtru se přední sjížděla nepravidelně a po 4 tis km šla pryč...made in vietnam...tuto značku NEBRAT, raději tu barumku..za mojí osobu BRIDGESTONE a LASSA...
doporučuji LASSA, na webu www.lassa.cz jsou vyčerpávající informace...
Jsou lepší a horší pneu. Barum na sněhu patří mezi střed a na mokru spíš k těm nejhorším. Jediná výhoda je, že do smyku jdou ve výrazně menší rychlosti a když vyletíš tak jsou menší následky. Při stejné rychlosti je ale dobrá guma výrazně bezpečnější, protože ten smyk vůbec nedostaneš... Při brzdění taky - s Barumkana nedobrzdíš, s TS 860 dobrzdíš ale do zadku ti napálí někdo s Barumkama
Z výběru bych to na běžnou jízdu seřadil: 1. TS860, 2. UG9, 3. Kleber
Nokian - co vim tak výrobu přesouvají do Ruska a kvalita šla hodně dolu...
Dobré ráno,
Momentálně mám na autě pneu Sava Eskimo S3 a za ty peníze jezdí v zimě celkem slušně. Bydlím na severu Čech, takže je tu většinou více sněhu než ve zbytku republiky a žádný problém jsem s nimi nikdy neměl. Mám ozkoušeno na 3 autech v rodině (opel vectra c 1.8 benzín, Galaxy 2.0 tdci a opel astra g 1.7 cdti. Jediná negativní věc je to, že vydrží s vaším nájezdem jen 2 zimy. Sjíždí se rychleji.
Beztak je to v 50% hlavně o tom, jak umíte řídit a hlavně pracovat s pedály vy. Žádné pneumatiky špatného řidiče od nehody/zapadnutí nezachrání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.