Zdravim..chtel bych se zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s timhle autem a pripadne jaky jsou...chtel bych si ho koupit jako ojetinu (stoji rdove asi 60000) coz mi prijde jako dobra cena, nicmene az moc malo za to jak ten vuz vypada jakyma morot atd... poradte prosim jestli to ma cenu...nebo radej jeste chvili setrit na muj druhy vyber Opel Astru :D diky moc
Daewoo nekupuj,jsou to šroty,kup Astru 1.6 do 60 litrů seženeš pěknou-kombi-1.6 -52kw -jsou nejmín závadné.Pokud chceš vědět více napiš.Odepíšu
dordan*
no tak ja bych taky chtel raci tu Astru...ale za 60 tisic teda rohodne neni.rok vyroby 2000+ jak se tedka prodava jako Astra Klasik...no a to je tak 100 -150 ticis, podle toho z jakyho roku a kolik najeto...no ale jeste z ten rok pockam a poridim tu astru (jako studentovi je mi stejen auto v podstate na nic - tak pockam az dodelam skolu - nejakme to preslo mit auto, neni to jen jezdeni ale i placeni sposty pojisteni a benzinu - o opravach raci emluvim)).. Astra je pekny auto, jak sem cetl tak i spolehlive(no kupovat to urco pujdu ale s nejaky clovekem co se v autech vyzna, ne jako ja - abych nekoupil nejakyho sunta) a docela levne nehradni dily...takze za ra ten rok rok a pl pujde mozna cena jeste o par tisic dolu...a pak ho poridim.. ja jsme ale silenec :D
úpřímně si myslím, že to velmi dobré a luxusně vyhlužející auto. Také jízda v něm je jedna radost. To, že je nízká cena se mi v auto bazarech odůvodnili tím, že je to korejec a to lidi nechcou. Mě se v korejci jezdí suprově. Rozhodla jsem se ho ale prodat vzledem k cenám benzínu a pokračujícímu zrdražování a raději jdu do plynu...Měl-li byste jen informativní zájem, rád Vám pošlu podrobnosti a fotky...
jinak přeji hodně štěští na cestách
mbozoova
Dobrý den, mám zájem koupit auto téhle značky,a proto by mě zajímaly podrobnější informace odhledně Vaší nabídky.předem děkuji. Můžete mě kontaktovat na uvedené e-mailové adrese. S pozdravem Miroslava Bozóová
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.