Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Natankované adblue místo nafty

Od: tchan odpovědí: 5 změna:
Tchán.ač se to zdá neuvěřitelné do audiny místo nafty natankoval addblue, z benzínky odjel asi 100m a auto pak zastavilo nechal ho odtáhnout před dům,vypustil vše z nádrže, nalil naftu, vyměnil filtr a skousel několikrát startovat,no zda se ze má.asi po.autě,jen.by mne zajímalo jestli.se to ještě někomu stalo,jestli.jste se někdo s něčím podobným setkal,protože na.toto téma js.nenašla nikde nic, :) :) asi je to.vážně výjimky ten.můj.tchán :) :)
Natankované adblue místo nafty

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na pumpe sa AddBlue sa nedá natakovať do nádrže ktorá na to nieje určená,jedine,že to bola len provízorný stojan.Nádrž na AddBlue má v hrdle zabudovaný silný magnet krúžkového tvaru a pokiaľ chýba,tak tankovacia pištoľ nespustí tankovanie.Ak to tam niekto naleje z bandasky pomocou lievika,tak dôjde ku poškodeniu čerpadla a vstrekov.AddBlue je vlastne močovina a tvoria sa kryštály soli.

Taky mi to přijde poněkud ve stylu ,,urban legend´´ . Chápu, ně někdo naleje do nafťáku benzín, to jde snadno, a pistole jsou vedle sebe. Ale že by někdo natankoval AdBlue, které mívá stojan úplně mimo běžné PHM, , jak píše Slavco je to ještě chráněné mechanicky, aby to nešlo spustit - při placení mu nebylo divné, že platí jen zlomek běžné ceny a pak ještě odjel - no to je mimo mé chápání

tchan
hodnocení

Ano..to vše právě vím,máme v rodině řidiče z povolání,a ten se taky chytá za hlavu, že jako neuvěřitelné,,,,já chtěla.jen vložit tento příspěvek jako ze i takové věci se opravdu dějí :),,,,, je to ovšem o lidech,tchán je prostě tchán,,to se nikomu jinému stát nemůže ;)

tchan
hodnocení

Ano,je to k nevíře, je v anglii,nevím jak je možné že to natankoval,a ano ze je to levné ho trochu zaskočilo, ale byl spíš šťastný ze ušetřil, je to takový zvláštní člověk, mne u něj opravdu už nezaskočí nic,, ha,,jen mi nevěří,že je to neskutečné, a tak.mu to vše tady dam přečíst,, mne z něj picne

cmex
hodnocení

0x

natankoval jsem ad blue do nafty v pátek. po 14ti hodinách za volantem jsem už asi nebyl uplně schopnej se soustředit. v ČR, na samoobslužný pumpě. netuším, proč by to nemělo jít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]