Nejste přihlášen/a.
Mám teprve měsíc povinné ručení na auto od České pojištovny.
Dá se ještě připojistit čelmí sklo nebo musí počkat až uplyne 11 měsíců a až poté smlouvu změnit?
Nwn jak u CP,ale u CSOB-Poj to nebyl žádný problém
Jmlc- něco takového jsem tam měl ale už si nepamatujipřesně jak ale tuším že úřípadě rozbití skla do 3 měsíců od sepsání se může plnění snížit!Naštěstí se mne to netýkalo.
lze kdykoliv připojistit, podmínkou je prohlídka smluvním servisem nebo kompetentní osobou pro toto pověřenou od ČP - smlouvu buď přepracujete k aktuálnímu dni nebo se jen doplní o připojištění a přijde složenka na doplatek
pozor na dodatky - jsou taková pojištění, ale můžou mít klausuli - pojistná událost do x měsíců třeba 70,50,30% spoluúčast... Je potřeba číst - spoluúčast a limity pojištění ...
Třeba u pojišťovny direct mi zavolali, domluvili termín a místo a na určitou hodinu přijel jejich mobilní pracovník - vyfotil si auto, VIN a jel pryč. 2 minuty.
A jak jsem uváděl - kdo pojistí sklo bez prohlídky, ten má podmínku spoluúčasti a termíny, kdy vlastně to sklo neplatí skoro vůbec...
Přístavit auto před pojištovnu?
Prohlídka smluvním servisem?
To slyším poprvé. A tyto nesmysly probíhají když si ještě dodatečně po nějaké době připojistím čelní sklo?
Pokud bych si ho připojistil hned při podpisu nové pojistky tak přece pojištovna stav čelního skla nekontroluje ne?
Máš to v odpovědích-některé chtějí=nafotí sklo při uzavření smlouvy ,některé ne.Zrovna u ČP kdysi,než jsem od ní utekl,a uvažoval o tom měli podmínku nafocení,u ČSOB mám na na dvou autech (ted vlastně jedno,druhe v "depozitu") a nechtěli nic,než data uvedená ve smlouvě PR!.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.