Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit hadičku do předních odstřikovaču

Od: marty* odpovědí: 9 změna:

dobrý den,dneska jsem si doplnil nemrznoucí směs do odstřikovačů a zjistil jsem ,že mám prasklou hadičku v místě jak mi to vede do přední kapoty,Tak mi to tam tryskovalo,Tak přemýšlím jak prasklý spoj spojit,Je to žebrovitá hadička.Nevíte někdo ,nápad jak tuto hadičku něčím spojit,aby mi spoj těsnil?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Koupit novou hadičku a pár spojek na hadičky ostřikovače.prasklý kus odříznout a napojit dvěmi spojkami kus nové hadičky

hodnocení

0x

Určitě nejlepší je ji vyměnit.

doplněno 02.12.17 16:36:

Pokud ji budete opravovat např. podle návodu výše, tak to musíte dělat v teple (nebo to ohřát fénem/pistolí), jinak vám to bude praskat pod rukama. To ale platí i pro tu výměnu.

hodnocení

0x

Gumovou hadičku lze spojit nějakou vnitřní spojkou (trubičkou), plastovou hadičku vyměnit celou.

Napiš typ auta a nejlépe přilož foto té hadičky.

hodnocení

0x

Zdravím,o jaký auto se jedná? Stačí spojka aci.cz/... ;)

marty*
hodnocení

Škoda, že nemám foto,Je to vw Touran,Mám to praskle v místě jak je to zaaretované ke kapotě.Je to černá žebrovitá hadička.V místě prasklé hadičky mám ještě rezervu tak 2 cm,pak už to vede do kapoty.

Jmenuje se to VLNOVEC - HADICE OSTŘIKOVAČE 6X0.75X1000MM - TOURAN, stojí to kolem 50 kč metr. Asi na to budou i speciální spojky.

marty*
hodnocení

díky za radu

doktpr365*

hodnocení

0x

Stejný problém se vyskytl u mého VW T5 a provizorně jsem ji před více než rokem opravil tavnou pistolí. Kdybyste nevznesl tento problém, nevzpomněl bych si. Funguje zatím stále.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]