Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia - centrál nefunguje

Od: roger123 odpovědí: 1 změna:

Zdravím o5, nedávno jsem psal o nefunkčním centrálu.
Mám řídící jednotku pod kastlíkem u spolujezdce (Autron KZ5) do které vede 8 kabelů. Centrál fungoval dříve parádně, odemykání i zamykání, ale čím víc se venku ochlazovalo, tak i centrál šel hůře :) odemykat šel parádně, ale zamykat stěží, většinou jen řidičovy dveře nebo centrál jen procvaknul. Potom se na nějakou dobu odporoučel úplně a dva dny z5 zase jakoby oživl :D :D a odemykat jde tak 4x z 5 pokusů a zamykat taky. Nevím teda úplně jestli je špatná ŘJ, přijde mi jak kdyby někde byl špatný spoj a fungoval jen někdy. Vysledoval jsem že teplota na to má opravdu velký vliv a měla i dřív, ráno nešlo zamknout vůbec a když se auto pořádně vytopilo, centrál chodil krásně.

Můj dotaz tedy zní: Existuje nějaká jiná univerzální ŘJ za nějakých pár korun (origo jsem našel kolem 500), která by tam šla napasovat, popř. by se hodil odkaz

A další dotaz: pokud bych se rozhodl tuto ŘJ odpojit a úplně nahradit ŘJ z nějakého balíčku dálkového ovládání, bylo by to funkční? Dostalo se ke mně, že by to fungovalo, ale jen na dálku, normální centrál by nešel.

Předem děkuji za odpověď

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
jak sem psal de to seženeš si na vrakárně s feldy origo jednotku centralu zapojíš to k tomu si dokoupíš uni dálku a dopřipojíš k tomu centrálu
pokud však nemáš znalosti z autoelektra tak to neudèláš
o jednotce kterou tam namontuješ pouze výměným zpúsobem a bude to fungovat nevim a do 500 kč se asi taky nevejdeš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]