Nejste přihlášen/a.
Prosím vás, při přepisu vozidla potřebuji doklad o technické prohlídce (mám ojetou motorku, kterou chci na sebe přehlásit), co to je za doklad, kde ho seženu, bude mě to něco stát?
Druhá otázka se týká protokolu o evidenční kontrole vozidla. Opět mě zajímá co to je, kde to seženu, a co mě to bude stát? Děkuji moc!
vydá stanice technické kontroly v těchto případech:
Jedná-li se o vozidlo nové není nutno tento protokol o evidenční kontrole předkládat.
Protokol o evidenční kontrole musí být na jméno (název) přihlašujícího provozovatele a může být součástí protokolu o pravidelné technické prohlídce (DEKRA)
Evidenční kontrola silničního vozidla je kontrola silničního vozidla prováděná stanicí technické kontroly spočívající v porovnání údajů uvedených v technickém průkazu silničního vozidla a v osvědčení o registraci silničního vozidla nebo v osvědčení o technické způsobilosti vozidla, pokud se jedná o vozidlo, které nepodléhá registraci, se skutečnými údaji a stavem vozidla.
zákonnou podmínkou registrace je předožení protokolu o evidenčn kontrole, technik na STK v protokolu povrdí, že identifikační znaky a další technické údaje uvedné v TP souhlasí se skutečnosití...že vozidlo z hlediska evidenční kontroly VYHOVUJE...také musí být splněna další zákonná podmínka . platná technická prohídka.jedná se o kontrolu technického stavu vozidla. Tyto prootkoly zíkáte na stanici technické kontroly,který hje vybavena a provádí kontroly vozidle kategorie LC,tedy motocyklů.Stát Vás to bude tolik, kolik bude STK pořadovat, cen jso smluvní počítejne s několika stokorunami...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.