Plechové disky jsou z ocelového plechu. Litá kola a alu disky jsou to samé a jsou z hliníkových slitin, u lepších aut už dnes standard, vypadají lépe a mají plno různých designů. Plechové disky jsou obyčejné, co se dávají na základní modely a na to většinou okrasné poklice, aby to trošku vypadalo.
ano výjímečně.Tuhle jsem je dal ("pavučiny") originál na japonce ,tuším mazdu,ale byli z lancera,4díra 14x5,5 et nwn.Nikdo je nechtěl.Koukal jsem na to jako tydýt když mi za ně ve šrotu dal skoro 2x víc než by bylo za alu !
Kolik dávají za Alu ve sběrně? Vim že je to všude jine ale tak orientačně. Koupil jsem zimní gumy s disky z XM ale tam byly pěti díry. Tak přemýšlím jestli je mám zkoušet inzerovat nebo rovnou odvézt do sběru. Nejsou nic moc tak mi za ně lidi ruce neutrhnou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.