Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
teĎka jak začíná pomalu přituhovat (a ještě ani nemrzne), tak jsem na své felicii začal pozorovat, že pokud auto není vytopené a vyhřáté, tak centrál fungoval slabě, nedocvakl úplně, a pokud jsem auto odemkl hned ráno (s odemykáním nebyl problém nikdy) a zase zamkl, tak kolíčky jen procvakly a neudělalo to nic. Musel jsem tedy zavírat dveře ručně. Jenže dneska jsem přišel k autu ráno, odemkl a po chvíli chtěl zamknout, tak centrál ani neprocvakl a i když jsem vytopil a vyhřál auto asi hodinou jízdy, tak se centrál ani nehne a jako by tam vůbec nebyl.
Moc právě nevím po čem jít první, jestli kontrolovat kabely ve dveřích, nebo postupně rozebrat všechny dveře nebo jestli nemohla odejít ŘJ, pojistky jsou OK. Setkali jste se s tím už někdo?
A když zamknete feldu klíčem jak se chovají zámky pokud fungují je problém v dálkovém ovladači jak psal ncs možná baterie
Pravda, baterie v ovladači se mi taky jednou nebo dvakrát vybila... V původním příspěvku jsem teda myslela autobaterii, ale problém může být vlastně v obou bateriích
vyndal bych postupně všechny zámky vyčistil rozhejbal a postříkal silikonem a na baterii zkusil zda chodí
mazivo bych nedával chytá se na to prach a bordel
další co odejde je motorek centrálu u řidiče dá se vyměnit za kdejakej 5ti drátovej uni motorek jen ho tam mechanicky dostat a správně zapojit -já tam tátovy nabastlil třeba motorek z jednoho mercedesu
taky umí odejít elektronika -u feldy najdeš řj centrálu za přístrojovou deskou
ještě mi napadaj dráty mezi dveřma ale u feldy sem osobně zpřelámaný dráty ještě nezažil
Dobrá, zkusím zámky vyčistit a rozhýbat... za studena pokud se auto neprohřálo šly zámky ztuha.
A ještě - není ještě nějaká ŘJ jakoby pod úložnou schránkou u spolujezdce? A jinak děkuji za rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.