Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia - problém s centrálem

Od: roger123 odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

teĎka jak začíná pomalu přituhovat (a ještě ani nemrzne), tak jsem na své felicii začal pozorovat, že pokud auto není vytopené a vyhřáté, tak centrál fungoval slabě, nedocvakl úplně, a pokud jsem auto odemkl hned ráno (s odemykáním nebyl problém nikdy) a zase zamkl, tak kolíčky jen procvakly a neudělalo to nic. Musel jsem tedy zavírat dveře ručně. Jenže dneska jsem přišel k autu ráno, odemkl a po chvíli chtěl zamknout, tak centrál ani neprocvakl a i když jsem vytopil a vyhřál auto asi hodinou jízdy, tak se centrál ani nehne a jako by tam vůbec nebyl.
Moc právě nevím po čem jít první, jestli kontrolovat kabely ve dveřích, nebo postupně rozebrat všechny dveře nebo jestli nemohla odejít ŘJ, pojistky jsou OK. Setkali jste se s tím už někdo?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ncs
hodnocení

0x
A baterka je nabitá? U mojí felicie centrál přestává fungovat při vybite baterii... nebo když se baterie chystala do baterioveho ráje.

hodnocení

0x

A když zamknete feldu klíčem jak se chovají zámky pokud fungují je problém v dálkovém ovladači jak psal ncs možná baterie:)

ncs

Pravda, baterie v ovladači se mi taky jednou nebo dvakrát vybila... V původním příspěvku jsem teda myslela autobaterii, ale problém může být vlastně v obou bateriích :-D

roger123
hodnocení

Já nemám dálkový centrál, jen normální na klíček a baterie je nabitá dost, s autem normálně jezdím a startuje "na drbnutí" :/

hodnocení

0x

vyndal bych postupně všechny zámky vyčistil rozhejbal a postříkal silikonem a na baterii zkusil zda chodí

mazivo bych nedával chytá se na to prach a bordel

další co odejde je motorek centrálu u řidiče dá se vyměnit za kdejakej 5ti drátovej uni motorek jen ho tam mechanicky dostat a správně zapojit -já tam tátovy nabastlil třeba motorek z jednoho mercedesu

taky umí odejít elektronika -u feldy najdeš řj centrálu za přístrojovou deskou

ještě mi napadaj dráty mezi dveřma ale u feldy sem osobně zpřelámaný dráty ještě nezažil

mrk

spíš se udělají studeňáky na té jednotce BRANO za budíkama...

roger123
hodnocení

Dobrá, zkusím zámky vyčistit a rozhýbat... za studena pokud se auto neprohřálo šly zámky ztuha.
A ještě - není ještě nějaká ŘJ jakoby pod úložnou schránkou u spolujezdce? A jinak děkuji za rady :)

tam se dávaj dodělávky jako třeba uni dálka nebo alarm
pokud máš centrál originál tak řj najdeš za přístrojovou deskou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]