Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoradio Blaupunkt - odblokování

Od: sunar odpovědí: 2 změna:

Zdravím sehnal jsem si radio BLAUPUNKT 2250 MP3 TE SB05 7647301316

815BP730198802129

Je to originál autoradio do mého auta ale když ho tam zapojím píče cancheck jde to nějak obejít?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Když to píče takové věci a je to originál z vašeho auta, ale vy jste si ho sehnal.. něco mi tam nesedí... máte třeba kontakt na toho, kdo vám to dal? To "Cant check" mi připadne jako problém se zapojením konektorů... máte vše zapojeno správně? Antenu? ISO konektor?doplněno 22.11.17 13:59: někteří umělci se dokáží dostat do střev a vypálí určité části - co jsem tak slyšel, stojí to cca. 500,- Tj. částka, za kterou si koupíte rádio nové s USB, SD, RDS, ... Zkuste diskusní fórum na dané auto - zřejmě fiat - určitě měl někdo podobný problém. Zahraniční weby s podobným problémem požadují registraci a prostředníka s odpuštěním dělat nebudu.
sunar
hodnocení

Ano je to originál ale ne z mého vozu já tam měl jen přípravu při koupy a ted jsem si zakoupil originál autoradio a píše CANCHECK na netu jsem zjistil že by měli být zapojeny dráty BUS alety já v konektoru nemám. Nechá se to na tom radiu nějak zrušit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]