Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda swing do Fabia 1 funguje?

Od: josefnovak odpovědí: 8 změna:
Zdravím, dostal jsem rádio Škoda swing a myslel jsem ze bych ho narval do své fabie 1. Sehnal jsem si redukce. Skoro vše jsem zapojil až na kabely co jsou na obrázku protože jsem nevěděl co s ními. Rádio nefungovalo a já nevím co je tedy špatně. Ještě mi kouká modrý kabel od antény z auta a to nevím kam s tím (asi to bude zesilovač) prosím pomozte
Škoda swing do Fabia 1 funguje?
Škoda swing do Fabia 1 funguje? #2
Škoda swing do Fabia 1 funguje? #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co ten rozpojený žluto-červený?

josefnovak
hodnocení

Zkoušel jsem je spojit ale.nic se neděje

hodnocení

0x
Pojistka je ok? Je na radiu schema zapojeni? Multimetr a merit. Mizou byt prohozene draty.
josefnovak
hodnocení

Jak zjistit který dráty kam? Je na to nějaké pravidlo?

gumidban
hodnocení

0x

Nezapojil jsi v napájení krom kostry nic.

UB+ a SAFE na tom quadlocku. Hledej si pinout (je i na štítku rádia)

Napájení antény se nezapojuje. Je fantomové. Zahoď tu ISO DIN redukci a do toho úhlového dej Fakru nebo co tam máš na swingu.

josefnovak
hodnocení

Mám redukci na fakra do rádia. Ani s to u to neběží. Nemáte nějaké fotky? Je to pěkne jebani s tim
josefnovak
hodnocení

Které na obrázku co jsem teď dam, je potreba zapojit?
Škoda swing do Fabia 1 funguje? #4
josefnovak
hodnocení

Takže musím určitě zapojit Uzemnění, Safe, UB+ a to stačí? Nebo ještě něco?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]