Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
už pár let nechávám měnit na jaře a ponzimu pneumatiky na jednich discích. Letos jsem kupoval nové zimní a v létě mě čekají i nové letní gumy. Tak jsem si řekl, že bych trochu zainvestoval a koupil rovnou nové disky. Bohužel co jsem tak koukal, tak rozměro mi nesedí žádné co mám napsané v TP, tak by mě zajímalo co všechno bych měl udělat abych s tím později neměl nějaký problém?.. Díky za radu
Nejjednodušší je sehnat disky o rozměru, který je zapsán v TP. A disků, jak plecháčů, tak ALU, je na výběr ve všech možných rozměrech takové množství, že bych se hróóózně divil, kdyby zrovna ten váš nebyl k sehnámí.
Jaký rozměr disků máte v TP, popř. na voze, teď?
@pepa123: Pak asi opravdu jedině přes ten typový list.
@mnd: Nějak nechápu tvou připomínku. Pokud jsou disky v typovém listě schváleny pro určitý typ vozidla, pak pochopitelně pouze s pneumatikami, které pro ten typ vozidla na ně lze legálně obout. Takže tvá připomínka je mimo mísu a do věci vnáší akorát tak chaos.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.