Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovoz auta z Ruska nebo Ukrajiny

Od: attila* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

mám vyhlídlé auto, LADA Xray.jenže se neprodává u nás, Bratr lítává pracovně do Ru i UA a auto ho také zaujalo, mě teď zajímá co budu muset absolvovat a zda to vůbec půjde u nás udělat STK a auto přihlásit, prej se má prodávat u bratrů na slovensku, ale samozřejmě cca o 50 000 víc...no zkrátka mě zajímá zda to vůbec půjde, protože chci mít ze zákona vše ok...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xenofob
hodnocení

0x

auto které nepochází z členského státu musí mít globální EU homologaci, to by novější lada mohla mít...pokud jí nemá, dá se přihlásit lada která není starší než 8 let...samozřejmě je nutné ladu celně odbavit

hodnocení

0x

Pokiaľ nemá homologizáciu pre EU,tak vás to vyjde drahšie ako ten nákup na SK a pri autách starých do pol roka platia iné dovozné podmienky v rámci dovozu z EU.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]