Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klepkanie a vrzganie

Od: sebastian odpovědí: 3 změna:
Ahojte som majitel passat b8. A mam problem nie jeden... prvy problem je taky ze pri pridavani a ubrati z plynoveho pedalu odznieva v prednej lavej casti zelezne tukanie akoby chodilo nieco dopredu a dozadu a udieralo. V servise nevedeli prist na pricinu, pretoze to nerobi stale. Tak isto aj pri bocnom akoby rozkolisani auta, zboka nabok, akobyvnieco vpredu nebolo dobre uchytene taky dojem to zanechavalo. Hlavne pri chaldnejsiom pocasi. Druhy problem tak isto vrzganie pri prechode hladkych nerovnosti t.z. zvlneny asfalt a podobne pri vytocenom volante do prava. Vsetky tieto prejavy su len na lavej strane pod kapotou. Tipoval som bud ulozenie, alebo nekvalitna perinka ci nieco z vyroby nekvalitny diel a podobne. O premazani silenblokoch som bol informovany pol uz nato predpis z vw ohladne tychto problemov nieje este ziadny zvolavacka ani predpis na opravu. Hladal som podrobnu konstrukciu rozkreslenu passata b8 ale nikde na nete neni. Vedeli by ste poradit ako postupovat? Dakujem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tu si vyberiete váš model a prejdete jednotlivé komponenty: oemepc.com/... .Skúste ešte pozrieť na tyčky stabilizátora prednej nápravy a vrchné uloženie tlmiča.

sebastian
hodnocení

Ok. Skusim to. Dakujem este napisem ak by som prisiel na problem. Pretoze neverim ze aj iny majitel passatu b8 nebude mat nieco taketo.
vlado79*

Tak ako? Zistil si čo treba vymeniť? Mám rovnaký problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]