Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sada XZN hlavic koncernu VW

Od: jendabenda odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

sháním pro otce vánoční dárek. Je vášnivý automechanik, pracující v autorizovaném autoservisu Škoda a bavícím se i doma v dílně. Přecejen doba Škoda 120 - Felicia pomalu končí a objevují se nové vozy koncernu VW, kde už nedostačuje vlastní vybavení. Rád bych do dovybavil kovanými hlavicemi XZN zejména na třmeny nebo na zadní nápravu. Co jsem se ptal jeho kolegů, používají zejména BGS sady shop.pronax.cz/...

Na netu jsem našel tytéž sady, jiné značky, ale o polovinu levnější - jedná se o kvalitu? Nebo se připlácí za značku?

Co do poručujete? Budou rozměry XZN 14 - 18 stačit hlavně na Fabie, Octavie 1-3, Golf, Passat? Menší bity má už v sadě od Tony, takže ty nejsou třeba. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ja teda nevím, ale xzn použivam naprosto minimalně.. myslím si že to téměř nevyužije.. xzn 18 se použiva myslim u zadních ložisek na octavii II... nejlepší je koupit sadu kombinovanou XZN TORX IMBUS.

doplněno 19.11.17 12:22:

torriacars.cz/...

tuto mám doma a vklidu. je to shit kvalita ale ještě jsem nic nezlomil. pohledej něco kvalitnějšího a otec bude spokojen.

jendabenda
hodnocení

přesně tohle má od Tony, ale potřebuje větší hlavice, právě na to ložisko nebo třmeny

no tak neni pak co řešit.. BGS, hazet je kvalita.. pak třeba yato je jakž takž...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]