Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srovnani ke koupi

Od: matlysek* odpovědí: 9 změna:
Ahoj,chci se zeptat,nemusi to byt uplne detailni odpoved... Doporucily by jste me spise citroen C3 ,nebo ford fusion .Myslim jako co je mene poruchove,cenove nakladne a tak ...?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cetrojak
hodnocení

1x

Vlastním c3-ku 6 let, je to rv. 2008 s motorem 1.4Hdi a mohu říct že jsem s tímto vozem neměl větší problémy. Některé se však objevily a sice přidřené spojkové ložisko na hřídeli při asi 120tkm a minulý týden praskla levá přední pružina. To je vše, jinak jsem s autem spokojen a řeším jen běžné věci jako prasklé žárovky nebo opotřebení brzd. Jinak nic! S motorem nebyl nikdy žádný problém a to jezdím převážně po městě. Najeto mám 175tkm. Elektrika zatím také v pořádku. S Fusionem bohužel neporadím, nikdo v mém okolí jej nevlastní. A ještě něco: náhradní díly jsou opravdu levné a servisně je auto jednoduché, a hlavně nerezaví.

Je však třeba dobře vybírat, pokud chcete kvalitní ojetinu.

xenofob
hodnocení

1x

je to jedno, já bych doporučil auto v dobrém technickém stavu,

kepler*
hodnocení

0x

Ani jedna značka není moc důvěryhodná. Jak je psáno v odkazu: od těch ruce pryč!

zpravy.aktualne.cz/...

S prominutím, to je blbost. Tenhle odkaz neukazuje spolehlivost aut, ukazuje jen, jak moc se věnují jejich majitelé servisu. Na STK přece nepojede nikdo s porouchaným motorem, nefungující převodovkou nebo upadlým kolem. Tenhle přehled tím pádem neobsahuje závady, kreré ty auta opravdu trápí. Neobjeví se tam taky nic z toho, co odveze odtahovka se závadou do servisu. A ta slavná Dekra přijde akorát na to, že majitel šetří na servisu, případně že servis je nekvalitní.

cl

Podepisuji. Když už nějakou statistiku tak pojišťoven.

kepler*

Jo, zatímco všichni majitelé ostatních značek svá auta servisují poctivě a pravidelně...*ee*

bbbb
hodnocení

0x
Kolega z prace prodal fusiona po 6 letech a tvrdi ze krom rocnich prohlidek nemel jedinou zavadu.

cl
hodnocení

0x

Mám Fusiona. 2006. 1,6 benzín. 150tkm najeto. Porucha zatím žádná. Kromě brzdových destiček vše původní. Rezne mi spodní hrana dveří u spolujezdce. Jinak bez koroze. Tahal jsem za ním i menší bržděný karavan. Dával to lépe než Primera.

asd1
hodnocení

0x

To v aktuálně lepším stavu, jinak je to celkem jedno.. Já osobně bych bral spíš Fusion..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]