Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vycházejí dunivé zvuky od pneu?

Od: lada1® odpovědí: 2 změna:

Nasadil jsem nové zimní gumy výška vzorku 8 mm a připadá mi,že gumy na hrbolech vydávají dunivý zvuk,nebo je to něco povolené-Mluvím o zadní nápravě.Přední je v pohodě.Pneu jsem změřil jestli mají správný tlak,zkontroloval utažení matic.Při jízdě na rovině zvuky nevycházejí.Už jsem prohledal vše v kufru a vše podložil hadry,vyndal krabici s nářadím,zadní pásy natáhl přes opěrky.Poraďte prosím co by to mohlo být.Na montážní jámu se nedostanu.Zkoušel jsem tlumiče-přes otevřený kufr jsem auto stlačil a v pohodě se vrátilo i předek přes otevřenou kapotu.Huyndai i20 stáří 4 roky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bohužel nevím, co si představit pod pojmem "dunivý zvuk". Bez poslechu toho zvuku asi bude těžké se k tomu vyjádřit. Nemáš možnost to nahrát a vložit na nějaké úložiště s odkazem tady:

doplněno 17.11.17 14:20:

@conrad: Viděl bych to na tlumiče. Ale bez záruky.

To, jak jsi popisoval zkoušení tlumičů, nic moc o celkovém stavu tlumičů nevypovídá.

hodnocení

Je to takový zvuk jako když dáš do kufru třeba plnou plastovou láhev a ta poskakuje na hrbolech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]