Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dacia Logan - něco se uvolnilo u př. nápravy

Od: marekvit* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám Dacia Logan (asi 8 let starý). Něco se uvolnilo u přední nápravy, teď je to skoro u země (viz foto). Před pár dny jsem v zatáčce slyšel lupnutí, ale jinak vše jezdilo v pohodě. Dnes jsem si ale na parkovišti všiml tohoto.

Co to je?

Mám se bát s tím jet do servisu 20 km daleko?

Kolik mě bude stát oprava?

Díky za rady.

Dacia Logan - něco se uvolnilo u př. nápravy

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Upadlý a ohnutý stabilizátor. Dál bych s tím žádném případě nejel, v případě zachycení o vozovku může být škoda dost rozsáhlá.

Pro objektivní posouzení by bylo třeba detailnější foto (jak vypadá druhá strana nápravy, popř. foto zespoda).

marekvit*
hodnocení

Moc díky za odpověď.

lopata*
hodnocení

2x

stabilizátor, ohnutej asi nebude jen je upadenej i z druhé strany, pokud ho přivážete můžete s tím normálně jet "jezdit",
pokud jste trochu zručnej opravíte sám, oprava bude asi za pár stovek

marekvit*
hodnocení

Moc díky! Zkusím to tedy nějak zavázat a dojet s tím do servisu. Sám se do toho určitě pouštět nebudu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]