Nejste přihlášen/a.
U staršího auta bych řešil jen provizorně - tj. odloupnout škraloupy, ošmirglovat rukou NE FLEXOU ČI STROJOVĚ! - odmastit, šplíchnout bodyčkem, po zaschnutí šplíchnout barvou.
Provizorní výplně nebo opravy "aby to vypadalo" pak zahladí nebezpečnou rez, která řekne, že je čas na výměnu prahů ... jedná se o vaše bezpečí a zamaskování rzi může mít následek při nehodě ohrožení vašeho života.
A ano, vím, takových vraků jezdí tisíce... a taky to tak při nehodách dopadá...
Souhlasím s @erniem - domácí opravy jsou na rok... se štěstím. Když jsem kupoval xsaru, byla po bouračce "opravená" - nechal jsem ji i tak komplet nastříknout a světe div se, vydrželo to 6 let ! ... pak jsem ji prodal dál a snad dva roky ještě vydrží. Najel jsem přes 140tis km.
Ten nástřik spodku s kompletní "revizí" jsem platil tuším 5000,- - vyplatilo se.
sprej? ogm, radši se na to vykašli, pokud nemáš k dispozici kompresor a stříkací pistole. pokud už se ta hmota odlupuje, tak tě nejspíš čeká překvapení.. a co s tím uděláš, když zjistíš, že prahy jsou jak cedník? ono ta hmota ten prah drží docela dobře pohromadě.. ... jinak postup máš dobrý, já jsem naposled použil UBS a vypada to ok.. akorat nevím jestli se děla i přelakovatelný, pak jsem zkoušel nějakou ochranu od wurthu ale to mělo spíš blíž k barvě než k hmotě... dutiny nevím jestli ma smysl něčím stříkat... pokud už jsou chycene tak to nic neřeší.. to už raději tam nastřikat vyjety olej :D... jinak tam mužeš nastřikat taky nějakou ochranu podvozku pomoci pistole a hadičky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.