Ahoj, dnes mi začala blikat kontrolka žhavení a auto ztratilo výkon. Neví někdo co to může být? Na netu jsem koukal že by to mohlo být brzdový čidlo pod pedálem, ale brzdy mi svítí, takže to bude něco jiného.
Pokud se jedná o koncern Volkswagen tak blikající žhavení značí závadu na brzdových světlech. Je to citlivé i na jiné výkony žárovek. Mě to začalo blikat po výměně žárovek za ledkové protože braly malý proud.
johny*
Joo jen to Octavia II 2008. Ale když by to bylo to čidlo, tak mi brzdy nesvítí ne? A bliká to vždy jen chvilku a otáčky při neutrálů mi to nepustilo přes 3000.
jenda2*
Ne závadu na brzdových světlech ale na brzdovém spínači, resp. okruh ABS. Spínač má 2 okruhy. Zadní brzdová světla a ABS včetně tempomatu. Ale nebude to mít souvislost s nouzovým režimem. Jedině diagnostika a dál se uvidí.
Zdravím, to stejné nám to začalo dělat(dlouhý interval blikání) včera a dnes na Fiatu Idea. Včera nám na multifunkční displeji napsalo (GLOWPLUG fail - zhavici svicka) Jinak startuje bezproblémove. Nemáte někdo zkušenost s Fiaty někdo? Může to být opravdu ta zhavicka?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.