Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hvízdající turbo po GO motoru

Od: jirka* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

vlastním vozidlo ford mondeo 1.8 tdci 74 kw. Nyní je po generálce motoru, jen mě udivuje, že jde slyšet hvizdající turbo v rozmězí otáček 1800-2200 takový slyšitelný projev. Je to v pořádku?

Před tím něž mi auto jezdilo před Go o turbu nebylo slyšet vůbec nic. Jen zátah pocítil. mohlo se něco změnit tou generálkou motoru? Mechanik povídal , že to si sedne a je to normální. Tak mě jen udivuje proč to jde slyšet a před tím nebylo vůbec.

Děkuji za odpověd.

Jirka

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nebylo to turbo předtím KO, jako že se netočilo vůbec? Jinak jo, turbo by mělo bejt slyšet, ale jen takový jakoby svištění. Jestli motor jede dobře a nežere olej, nezabýval bych se tím.

hodnocení

0x
něco se nepovedlo třeba těsnění pod egr ventilem nebo těsnéní pod sáním

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]