Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojistka pro dálková světla - Octavia II

Od: joey* odpovědí: 7 změna:
Může mi prosím někdo říct jaká pojistka je pro dálkový světla? Octavia II predfl. R.v. 2008.
Pojistka pro dálková světla - Octavia II

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

0x

jak jako pojistka?..nesvítí světlo nebo se nechce zapnout?..viděl bych to na "páčku světel 39" nebo spínač "49"...víc možností tam asi není

joey*
hodnocení

Ano nesvítí mi ani jedno, tak hledám na jakou pojistku se mám zaměřit. Když je zapnu, tak se potkavacky trochu ztlumí (svítí míň než obvykle) a kontrolka pro dálkový normál svítí. Ani světelná houkačka nejde.
krtek66

tak to co jsem napsal + možna ještě 21" ..ono tam těch možností zas tolik nemáš..vylučovací metodou na to dojdeš

joey*
hodnocení

Tak všechny pojistky ok. Pro jistotu jsem prošel všechny i ty co jsou u motoru. Tak že už vůbec nevím co s tím. V samotný páčce problém asi nebude ne? Když kontrolku mi to rozsvítí, blinkry blikají a tempomat taky jde.
krtek66

a zkoušel jsi vůbec zkontrolovat žárovku ve světle?

joey*
hodnocení

Nesvítí mi ani jedno. Na žárovky jsem koukal a zkoušel jsem i jiný a taky nic.
krtek66

prozkoušet kabely..jestli tam jde šťáva..už mě nic jiného nenapada

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]