Dobrý den,před 3 měsíci sem prodal auto v nepojízdném stavu a přiložil k němu velký i malý TP že mi kupující zařídí eko a auto si nechá na díly a rozebereho.. Mám 2 svědky jak řekl že přes právníka vše zařídí a pak mi dá doklad o ekolikvidaci. Ale nic se nestalo.. Jak mám auto odhlásit-zrušit.. můžu odstoupit od smlouvy.. Nebo podniknout nějakě právní úkony jít na PČR..
Od kdy PČR řeší lidskou hloupost a neznalost? Jediné, co policie udělá, tak vás oznámí správnímu orgánu, jelikož jste nezajistili v zákonné lhůtě přepis vozidla! Zde hrozí sankce až 50 tisíc.
Máte jedinou možnost- DOKOPAT kupce aby zrušil na základě protokolu o likvidaci autovraku a společně zlikvidovat-dříve trvale vyřadit-na dopr.odboru-evidenci MV.
erikp
Takže mám říct kupci že mu vrátím peníze a nechat ho eko zlikvidovat.. A co kdyby nesouhlasil.. Děkuji za radu
Sice jste spolupachatel podvodu, ale bude nejlepší, když to takto celé předate policii. Dosloužilé vozidlo je nebezpečný odpad, nakládat s ním (odebírat díly) mohou jen vybrané subjekty.
erikp
Tak o tom sem neveděl.. A kdybych se domluvil s kupcem ze ho nechame zlikvidovat co nejdřív..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.