Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz
Moje přitelkyne už přes rok nejezdí se svím autem, ale neplatila poviné ručení. Ted jí přišla složenka s dopisem na zaplacení stávajícího dluhu za rok 2008/2009. Ted vozidlo bude prodávat. Tak se chci zeptat jestli se to musí zaplatit když se stim autem vůbec nejezdilo. Děkuji moc za radu
S kooperativou jste uzavřel nějakou smlouvu, tu jste porušil, takže po Vás právem chce platit. Za chvilku přijde ČKP a zjistí, že jste neplatili, a bude chtít sankce za rok 2009. To bude mazec.
Uplně vidím, jak jsem Vás v pátek odpoledne rozlobil., ale zavinili jste si to sami!
Pokud nebylo vozidlo v depozitu a podle toho,co píšete,pořád smlouva o povinném ručení trvala,pak pojišťovna bude chtít doplatit dlužnou částku za pojistné.
zajímalo by mě, jak by se přítelkyně tvářila, kdyby s nepojištěným autem zavinila dopravní nehodu...
S autem už jejezdila i když bylo ještě zaplacené pov.ruč.
doplněno 27.11.09 12:43:oprava: nejezdila
za nepojištěná auta se platí nějaké pokuty právě ČKP, stačí, když se s pojišťovnou nedohodnou, ta pošle teplý bonz a kancelář pojistitelů se přihlásí o své peníze. Už nevím, kolik je to za každý den/měsíc "provozu" takto nepojištěného vozidla.
doplněno 27.11.09 22:32:viz nick "milancukrar" níže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.