Nejste přihlášen/a.
Zdravím, koupil jsem si na auto 70W žárovky H1 a H7. Problém je v tom, že mi svítí jen H7, dálkový a ani obrysovky nesvítí. Může to být tím, že mám slabou baterku? Nebo kde hledat problém?
Jedná se o auto, překlikl jsem se v rubrice.
A třeba pokud jsi nezmastil pojistky, není auto jako auto... Co to je? Některá také třeba měří proud v obvodu a vyšší proud nepustí...
a když dáš standartní žárovky tak svítí? A nezapomeň, že když tam dáš žárovku "při zapnutých světlech" tak nesprávnou žárovku odpojí a nesvítí ani pak ta správná..., musíš vypnout a znovu zapnout klíček...
PS.: náhodou na pojistky ses podíval?
Jiný žárovky jsem nezkoušel a pojistky jsou ok. Jen ještě když zapnu dálky, tak se potkavacky jakoby ztlumí a svítí míň.
Tak jsem zkoušel jiný žárovky a je to to sami, jen obrysovky už mi svítí když jsem tam dal slabší žárovky. Takže to to budou někde kabely co?
dej všude to co tam má být a pokud to nesvítí, tak pak hledej chybu, toto auto kontroluje proud v el. obvodech a pokud tam použiješ co nemáš, tak to prostě odpojí a u některých vozidel to třeba jen vypisuje chybu žárovky, a tak začni od standarního obsazení žárovek...
Houkačka taky nejde. Všechny ostatní světla sviti. I kontrolka pro dálkový se mi rozsvítí, takže páčkou to asi nebude
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.