Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Které zimní pneu?

Od: jaja28* odpovědí: 8 změna:
Zdravím všechny. Potřebuji koupit zimní pneu na Chevrolet Aveo a rozhoduji se mezi Barumkama a Matador. Oboje jsou ve stejné cenové relaci a i popis jízdních vlastností je téměř shodný. Máte někdo konkrétní zkušenosti s uvedenými typy? O jiných neuvažuji. Které z těchto dvou by jste mi doporučili! Děkuji za vaše rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miran*
hodnocení

4x

Z uvedených výrobců se v testech pneu o trochu lépe umísťují Barumky.

fik
hodnocení

4x

Tak tragicky bych to neviděl,jestli barumky nebo matador nebo třeba sava je zcela jedno,a zvlášť na auto u kterého se nepředpokládá že se s ním budou jezdit závody. Jízdní vlastnosti jsou téměř totožné. A jak někdo tvrdí že barumky jsou totální brusle,tak nevím kde na to přišel,v práci jsme je měli obuté i na výkonějších autech a nějaký tragický rozdíl oproti prémiovým značkám jsem nepozoroval. Jako samozřejmě,jsou značky jako třeba continental,které ti budou držet o nějaké ty metry lépe,ale když nejezdíš jako hovado,žádný rozdíl nepoznáš.

Mě třeba i hodně překvapili číňani,já ač mám k čínským věcem velký odpor,čínské pneumatiky farroad letní za 500 kus najely už 20 000 km a nezmizelo z nich ani milimetr...prostě jsem čuměl s otevřenou pusou

jaja28*
hodnocení

Děkuji všem za odpověď. Pomohli jste mi si vybrat.

asd1
hodnocení

2x

Ani jedny, a to ani zadarmo. Pokud bych opravdu musel něco z těch dvou bruslí vybrat, tak Barumku. Mmch. jaký je rozdíl v ceně za levný shit X špičková pneu, tisícovka? Nechápu tohle šetření, obzvlášť když se rozdíl v ceně zaplatí na spotřebě a životnosti...

V pohode , barumky odvedou co maji. Do mesta uplne v pohode. Na hory stejne davas retezy.

Kdo nebydli blizko hor , tak klidne barumky. Necekam , ze by v aveu jezdil jak zavodnik (jim stejne gumy zimni nepomuzou).

Na barumkach a matadorech jezdi 80% CR a jezdi se zimu co zimu stejne...

Jestli je volba Barum / Matador - tak to je o nicem. Pokud Vas tisni finance, kupte si v akci v nejakem superhyper retezci Debica Frigo - na Aveo budou levny, me staly na Feldu okolo 600,- Kc a jezdilo se na nich mnohem jisteji, nez na Barumech, o Matadoru nemluve.

Pokud chcete lepsi gumy, tak ja jsem letos opet volil Kleber Krisalp, nejsou drahy a jsou super i na snehu, o vode nemluve.

Pak jeste drazsi ale vynikajici je GoodYear UG, Continental, Michelin.

hodnocení

0x

Pokud levné zimní gumy, pak Debica Frigo, Sava Eskimo apod. Barumky a Matadorky fakt radši ne, mají blíže k bruslím.

vernon
hodnocení

0x
Barum Polaris 3 jsou výborné gumy. Za tu cenu... A nekloužou, já na nich jezdím od první generace a vyjedu všude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]