Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

STK opakovaná

Od: lalalal odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, na STK mi našli nějaké nedostatky, dali mi platnost STK na měsíc, měla jsem jít na opakovanou STK, což jsem nestihla. MUsím jít na novou a zajímá mě jestli musím jít tam, kde mi našli ty nedostatky, nebo můžu jít kamkoli jinam? Díky za odpo.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek66
hodnocení

2x

ne, můžeš jít kamkoliv...problém máš akorát v tom že tam s tím autem nesmíš dojet a musíš ho dovést na valníku..protože už nemáš STK...

hodnocení

2x
mužeš kamkoli na stk
oni si v počítači najdou kde auto bylo naposled a na co neprošlo
akorát zas projdeš celou prohlídkou krom emisí
s tim odjetim na stk bych to neviděl zas tak tragicky na stk je každýmu fuk jestli dojedeš po ose nebo na podvalu
horší to je pokud tě odchytí firma pomáhat a chránit tam je to za pokutu
krtek66

jj nesmí tě chytit..mě se to tak podařilo nechca jednou...jsem přijel v ten den..a bylo mi řečeno, že to platí DO toho data a ne včetně...a když se zeptal jak jsem tu dojel...tak jsem mu řekl, že to mu může být fuk..:-D

Tak to byl "inteligent", platí to vždy včetně*smich*

jurajjuraj*
hodnocení

0x

muzes kamkoliv, zaplatis plnou cenu za technickou a platnost technicke pokud projdes se ti zkrati na dobu do kdy plati emise, tzn pokud mas emise do 9/2019 tak stk taky budes mit do 9/2019, auto mas bez technicke tak pokud te chyti cajti nebo se zapletes do nehody tak pocitej s problemama

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma platnost stk

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]