Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstupňování výbavy u Citroenů

Od: totak® odpovědí: 2 změna:
Dobrý den. Netušíte někdo jak mají i Citroenů označené stupně výbavy? Koukal jsem na netu a našel jen slovní označení ve stylu Tendance, Atraction..atp. Jenže já mám ve výpisu stupeň výbavy X. Jde o Citroen C4 Z roku 2006. Jde mi o to jestli to je základní výbava nebo existovala ještě chudší varianta. Má to sice tempomat, audio s ovládáním na volantu a stahovačky ale jinak mi to připadá dost chudé.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

killom*
hodnocení

0x

Bohužel každá sada výbavy, většinou bývají 3 mají i různé další dodatečné a dokupovatelné věci. Tj, tempomat si můžete dokoupit u nejlevnější výbavy s příplatkem a u té nejdražší zase je třeba v ceně a je tam něco jiného než v té nejchudší : dost se to prolíná. Zkusím ještě pohledat...

doplněno 17.11.17 20:24:

Tohle jsem teď našel a je tam přímo vypsaná vaše výbava X.

auto.kataloge.cz/...

hodnocení

0x

Pokud je to stejné jak C5 tak najdeš popisy výbav na c5clubu.cz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]