Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nainstalovat diagnostiku ODIS

Od: jarinht® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,pořídil jsem si v Německu instalační soubor diagnostiky os.vozidel ODIS 4.13.Součástí instalačky je i jakýs,takýs návod/v němčině/ k instalaci.Dle tohoto návodu se mne však instalace nezdařila.Prosím proto o radu,zda by někdo nemohl poradit,jak tuto instalaci provést.Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sice není v češtině, ale je názorný,

snad bude stačit k instalaci

doplněno 03.11.17 14:19:

Užitečný odkaz je i tento a zde

hodnocení

Pokud se týče postupu instalacee,ten je mne celkem jasný,mne jde o to,e program nemohu nainstalovat na notebook.Tak jsem myslel,zda má někdo s instalací nějaké zkušenosti.Pokud vím,program vyžaduje vypnutí všech antivirrů přístupu do sítě.Dále požaduje Javu 1.8u74 a framevork.net.Již se s tím mořím 4den,ale nikam to nevede.

hodnocení

0x

Tak ono to býva na cracnutých veciach dosť starosti s inštaláciou.ODIS diagnostika je zdarma na stránkach koncernu voskwagen.Kúpi sa len kábel od predajcu a potom sa platí prístup.Je to online diagnostika.: erwin.volkswagen.de/...

ciba
hodnocení

0x
Ahoj rad bych ti poradil,ale sam mam problem. Sehnal sem si stejnou verzi. Jenze mam spatne 3 instalacni dvd. Konkretne 16 soubor. Potreboval bych ho. Myslis ze by si mi ho mohl skopirovat a poslat? Predem dekuji. Co mohu doporucit. Sehnat si pocitac jen na tenhle porgram a nainstalovat windous 7. A melo ny to fakcit.

Mate to v odkaze vyššie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]