Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,pořídil jsem si v Německu instalační soubor diagnostiky os.vozidel ODIS 4.13.Součástí instalačky je i jakýs,takýs návod/v němčině/ k instalaci.Dle tohoto návodu se mne však instalace nezdařila.Prosím proto o radu,zda by někdo nemohl poradit,jak tuto instalaci provést.Děkuji.
Pokud se týče postupu instalacee,ten je mne celkem jasný,mne jde o to,e program nemohu nainstalovat na notebook.Tak jsem myslel,zda má někdo s instalací nějaké zkušenosti.Pokud vím,program vyžaduje vypnutí všech antivirrů přístupu do sítě.Dále požaduje Javu 1.8u74 a framevork.net.Již se s tím mořím 4den,ale nikam to nevede.
Tak ono to býva na cracnutých veciach dosť starosti s inštaláciou.ODIS diagnostika je zdarma na stránkach koncernu voskwagen.Kúpi sa len kábel od predajcu a potom sa platí prístup.Je to online diagnostika.: erwin.volkswagen.de/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.