Nejste přihlášen/a.
V práci máme Fabii 3 1,2 TS 81Kw v kombíku, nevím jak plně naložená, ale ve dvou jezdí celkem hezky, pro mě nezvyk šestý převodový stupeň, zbytečností je start-stop systém, ten bych nejradši vykopnul, neumím to natrvalo vypnout a pak to má přední asistent (když proběhne někdo před autem, to nouzově brzí), sice je to dobrá věc, ale např při objízdění díry, kdy ve vedlejším pruhu stálo auto, o kterém jsem veděl mne to dost vyděsilo, protože jsem to nečekal, ale to je spíš má chyba, protože řidič by se měl před jízdou seznámit s autem.
Osobně mám 66kw variantu v Combi a nemůžu říct půl špatného slova. Auto zrychluje svižně, rozhodně se nedá mluvit o nějaké zoufalosti. 81kw varianta ve mě nezanechala nějaký působivější dojem, pouze jsem měl pocit lepší pružnosti v nižších otáčkách a lépe sladěné převody u šestikvaltu. Výkonější variantu bych bral tedy hlavně kvůli převodovce, jinak jsou ty motory v podstatě naprosto stejné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.