Zdravím, mám ford focus mk2 2008, 1.6 TDCI 80kw. Onehdy mi začal jít do kabiny hrozný zápach při puštěném topení. Po prozkoumání jsem přišel na nětěsnící vstřikovač. Koupil jsem sadu 3 těsnění. Měděnou podložku, gumové těsnění a plastový těsnící kroužek ( i.ebayimg.com/... ). Po přetěsnění a vyčištění celého motoru se stále objevují menší kapky nafty okolo vstřikovače. Jsem si jistý, že jsem to určitě správně poskládal zpět a přetěsnil. Několikrát jsem to kontroloval a dvakrát rozebral. Jediné čím si nejsem jistý je utahovací moment. Dotáhnul jsem to nadoraz, ale s citem. Prostě když už nešlo otočit dál šroubem tak jsem přestal a dotahoval jsem oba šrouby střídavě. Půl otočky jeden šroub a půl otočky druhý šroub.
V čem by ještě mohla být chyba? Jde vidět, že to doopravdy jde z té vstřikovací komory, protože je to jen na jednom místě, tři kapky a vyčuhující část vstřikovače je čistá, takže z trubky ani přepadu to neteče. Je možné, že jsem ho prostě hodně dotáhnul a stačilo by ho jemně povolit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.