Na bazoši se prodávají i ročníky 2006 a to teda není 15 let. Koukal jsem ale že jako ojetiny jdou dost draze. V porovnání třeba s citroenem c4 který bude o úplně jiném svezení. Jinak jestli ti nahání představa laciné koupě auta s pohonem 4x4 tak recenze uživatelů nejsou nejveselejší. doplněno 03.11.17 15:31: Ještě dodám že pokud by se snad jednalo o levný červený Ignis z bazoše z okolí HK. Tak na to dvakrát bacha. Chlap ho už inzeroval nejmíň třikrát. Auto se vzdycky z inzerátu ztratilo a za 14 dní tam bylo znova. Jako by se mu prodané vrátilo. Ve třetím inzerátu se objevila zmínka o tom že auto po ujetí xylofon kilometrů zdechne a musí se čekat až motor vystydne. Tak abys nenaletěl. doplněno 03.11.17 15:36: Chtěl jsem napsat po ujetí XX kilometrů myšleno 40..50..60 ale nevšiml jsem si že mi z toho slovník mobilu udělá xylofon Pardon. Jednou si to člověk po sobě nepřečte a ono to vygeneruje takovou kravinu.
karlosdos*
No tohle je z lovosic , stříbrný za 39000
stefan*
Aky motor? Kolo km? Rodičia majú 2005 a v pohode autíčko motor 1,3benzin 69kw akurát na diaľnici to hodne žere... A nic sa zatial nepokazilo, len bezne vymeny - doštičky, olej, stierače...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.