Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto leasing problem?

Od: charger® odpovědí: 6 změna:

Ahoj

Chtel bych se zeptat , byl jsem v bance si refinancovat automobil . protoze jsem ho mel na leasing a zjistil jsem , ze bude lepsi si vzit od banky a mit auto svoje .

Ale co me ted trapi je divne vtom , ze kdyz jsme v bance volali s leasingovou spolecnosti . tak rikali ze mi chybi doplatit nejakych 159 000 kc + doplatek za predcasne ukonceni to je nejakych 1500 kc. doted jsem platil 21x 5764 kč. To je nějakych 120 000 kč priblizne. to máme 160 000 kč + 120 000 kč = 280 000 kč. ale ve smlouvě od leasingove spolecnosti mam , ze bych mel celkem zaplatit 347 000 kč. ale mel jsem v té mesicni splátce zahrnuto i havarijni pojištení . Chapu teda dobre , ze kdyz to predcasne splatim , te bych me usetrit nejakych 67 000 kč.?

protože i ta leasingova spolecnost jak jsem psal rikali , ze mi chybi doplatit 159 000 kč . diky za vase rady.

a btw. volal jsem tam minulej tyden a jeste mi nic neposlali na email jak mi rikali po telefonu kolik je presna castka , protoze semnou po telefonu mluvila jen priblizne 159 000 kc. tak jsem je jeste dneska kontaktoval pres email . doufam , ze se mi uz ozvou ,

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

0x

Ale tady nikdo neví jakou máte uzavřenou smlouvu a co v ní máte napsáno konkrétně.To musíte konkrétně řešit s nima.

Ale jak píšete tak zaplaťte těch 159 000Kč a oni se potom ozvou. Ale nečekejte na e-mail a nevolejte a jednejte osobně a všechno papírově ať máte něco v ruce a můžete se případně bránit.Doporučený dopis s dodejkou a pod...

jurajjuraj*
hodnocení

0x

neni ten zbytek akontace? tezko radit kdyz nikdo tvoji smlouvu nezna

hodnocení

ANO platil jsem akontaco kolem 25 000 kč. ale to furt nedava dohromady tech 340 000 kč asi . ale to bude ono .

jurajjuraj*

tak ono zalezi na te smlouve no, pokud to byla treba smlouva na 10 roku tak se tam preplati nesmysl, jenze kdyz tu 10 letou smlouvu splatite predcasne za 2 roky tak vam u nekterych spolecnosti muzou tech 8 roku uroku umazat a muze to davat statisicove castky, zalezi na cene auta

procist smlouvu a hotovo, navic pokud vam reknou doplatit 120 000,- a potom vam daji potvrzeni ze auto mate zaplaceno tak co chteli predtim by mi bylo jedno, mam papir ze je auto zaplacene a tim to hasne

lopata*
hodnocení

0x

určitě máte splátkový kalendář .. tak ho pohledejte, tipuju že automobil nestál víc jak 200 t

hodnocení

Tak konečne mi odepsala Chybí 159 000 Kč. Takže misto 350 000 Kč celkove asi . Zaplatil 270 000 Kč 80 000 Kč ušetřím paráda. A už nikdy leasing vzdy jen banka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]