Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Chtel bych se zeptat , byl jsem v bance si refinancovat automobil . protoze jsem ho mel na leasing a zjistil jsem , ze bude lepsi si vzit od banky a mit auto svoje .
Ale co me ted trapi je divne vtom , ze kdyz jsme v bance volali s leasingovou spolecnosti . tak rikali ze mi chybi doplatit nejakych 159 000 kc + doplatek za predcasne ukonceni to je nejakych 1500 kc. doted jsem platil 21x 5764 kč. To je nějakych 120 000 kč priblizne. to máme 160 000 kč + 120 000 kč = 280 000 kč. ale ve smlouvě od leasingove spolecnosti mam , ze bych mel celkem zaplatit 347 000 kč. ale mel jsem v té mesicni splátce zahrnuto i havarijni pojištení . Chapu teda dobre , ze kdyz to predcasne splatim , te bych me usetrit nejakych 67 000 kč.?
protože i ta leasingova spolecnost jak jsem psal rikali , ze mi chybi doplatit 159 000 kč . diky za vase rady.
a btw. volal jsem tam minulej tyden a jeste mi nic neposlali na email jak mi rikali po telefonu kolik je presna castka , protoze semnou po telefonu mluvila jen priblizne 159 000 kc. tak jsem je jeste dneska kontaktoval pres email . doufam , ze se mi uz ozvou ,
Ale tady nikdo neví jakou máte uzavřenou smlouvu a co v ní máte napsáno konkrétně.To musíte konkrétně řešit s nima.
Ale jak píšete tak zaplaťte těch 159 000Kč a oni se potom ozvou. Ale nečekejte na e-mail a nevolejte a jednejte osobně a všechno papírově ať máte něco v ruce a můžete se případně bránit.Doporučený dopis s dodejkou a pod...
ANO platil jsem akontaco kolem 25 000 kč. ale to furt nedava dohromady tech 340 000 kč asi . ale to bude ono .
tak ono zalezi na te smlouve no, pokud to byla treba smlouva na 10 roku tak se tam preplati nesmysl, jenze kdyz tu 10 letou smlouvu splatite predcasne za 2 roky tak vam u nekterych spolecnosti muzou tech 8 roku uroku umazat a muze to davat statisicove castky, zalezi na cene auta
procist smlouvu a hotovo, navic pokud vam reknou doplatit 120 000,- a potom vam daji potvrzeni ze auto mate zaplaceno tak co chteli predtim by mi bylo jedno, mam papir ze je auto zaplacene a tim to hasne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.