Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Mám Daewoo Nexii 3dveř verzi rok 97. Mám problém u spolujezdce vedle řidiče v prostoru nohou před sedačkou mám mokrý koberec. Mužete mi poradit kde hledat závadu zatékání vody? Jestli je možné najít závadu bez servisu? Děkuji.
U zatékání do prostoru nohou řidiče nebo spolujezdce bývají nejčastěji problémy u všech aut:
1) střešní okno má ucpané odtokové kanálky
2) po kapotou v rozích čelního skla jsou ucpané odtoky
3) prasklé nebo jinak poškozené potrubí vzduchovodu-topení
nejdříve bych šel pod kapotu auta a zkontroloval odtoky u předních blatníků - nejčastější ucpání podzimním listím
Bourané,špatně opravené a ucpané odtoky... Oddělai i ty plasty kolem kolem kol jestli už je toto auto má...
Ještě bych se podíval jestli není prohnilá podlaha a podběhy případně prahy.Voda se dostane všude.
Toto se řeší tak,tedy když nelze nalézt kudy zatéká, že si jeden sedne do kabiny a sleduje kudy tudy cestička vody a další kropí auto zahradní konví s ružicí či sprškou na hadici .
Jinak nvn jak je to u kadeta ve své třetí reinkarnaci,ale u nělterých aut to může také způsobovat netěsnost chladicísoustavy,respektive přívod chl.směsi z motoru do topení či samotný výměník topení!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.