Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatékání vody

Od: petr8 odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer. Mám Daewoo Nexii 3dveř verzi rok 97. Mám problém u spolujezdce vedle řidiče v prostoru nohou před sedačkou mám mokrý koberec. Mužete mi poradit kde hledat závadu zatékání vody? Jestli je možné najít závadu bez servisu? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

U zatékání do prostoru nohou řidiče nebo spolujezdce bývají nejčastěji problémy u všech aut:

1) střešní okno má ucpané odtokové kanálky

2) po kapotou v rozích čelního skla jsou ucpané odtoky

3) prasklé nebo jinak poškozené potrubí vzduchovodu-topení

nejdříve bych šel pod kapotu auta a zkontroloval odtoky u předních blatníků - nejčastější ucpání podzimním listím

hodnocení

0x

Ďalšou verziou je,že ročník 1997 už môže byť aj tam prehrzavený.

mnd®
hodnocení

0x

Bourané,špatně opravené a ucpané odtoky... Oddělai i ty plasty kolem kolem kol jestli už je toto auto má...

Ještě bych se podíval jestli není prohnilá podlaha a podběhy případně prahy.Voda se dostane všude.

hodnocení

0x

Nevím, jak u Vašeho auta, ale já měl mokro u spolujezdce při ucpaném odtoku kondenzátu klimatizace (Jeep Cerokee). Paradox byl, že čím bylo krásnější počasí, tím byl koberec mokřejší *bzum*.

hodnocení

0x

Toto se řeší tak,tedy když nelze nalézt kudy zatéká, že si jeden sedne do kabiny a sleduje kudy tudy cestička vody a další kropí auto zahradní konví s ružicí či sprškou na hadici .

Jinak nvn jak je to u kadeta ve své třetí reinkarnaci,ale u nělterých aut to může také způsobovat netěsnost chladicísoustavy,respektive přívod chl.směsi z motoru do topení či samotný výměník topení!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]