Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dokázal by my prosím někdo poradit co s nádrží když my jde natankovat jen určité množství benzínu a pak to vyskakuje že je nádrž plná ikdyž není co by to mohlo být a jak to opravit?
Díky za odp.
Co vyskakuje? Jako že už cvakne tankovací pistole? Máte ji zasunutou v hrdlu až co to jde? Zkoušel jste tankovat i u jiného stojanu/na jiné čerpací stanici? Občas se mi u benzínu taky stane, že je stojan nějaký špatný či přehnaně citlivý a cvaká každou chvíli.
Tohle jsem nesnášel na Fiatu Punto. Dal jsem tankovací pistoli do nádrže, benzín tekl cca 5 vteřin a cvak. Hotovo. Zase a zase 5 sec a cvak. Z toho jsem šílel. Ale jsou tankovací pistole (benzínky) kde se to nestává, v okolí Prahy to prostě nešlo.
V nádrži byla nějaká záklopka a zdejší pistole byly asi moc krátké. Nakonec jsem to vyřešil tak, že jsem pistoli otočil o cca 60-80° na stranu, co mi dovolilo víčko nádrže (o to se pistole zastavila) a šlo to. Ne ideálně, ale nádrž jsem natankoval na 3 cvaknutí. Opruz. Ale nikdy jsem se nedokopal k tomu, abych to nechal vyndat.
díky za odp vyzkoušela jsem všechno co mě napadlo a stejně to dělá pořád mám to auto po dědovi a tomu se to nestávalo a natunkujeme na stejných benzínkách ten my tvrdí že je ta nádrž plná ale já vím že není a už jsem bezradná!
Tak si kupte kanystr na pět litrů - natankujte si ho a dejte do kufru - a jezděte a nekoukejte na palivoměr a až to zdechne a nepůjde nastartovat,tak tam dolijte těch pět litrů z kanistru.Tak zjistíte jestli je vadný ukazatel benzínu.Pak už si snad poradíte co s tím - jestli servis ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.