Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nevíte někdo, co je tohle za piktogram? Mám to v Renault Laguně 1999 a nebyla tam daná pojistka vůbec, co jsem ho nedávno koupil. Tak ať vím, co mě může potkat za paseku, když tam tu pojistku dám Díky
Díky. Takže co jsem se dočetl, díky tomuhle je pružení "snesitelnější" a výška vozidla je i při zatížení nákladem stále stejná atd, ale co se týče pak oprav, je to hodně drahé? A ta pojistka, když tam tedy nebyla, můžu čekat, že to asi nebude už ok? Poznám to nějak, když tam tu pojistku dám?
V prvý řadě bych se podíval, jestli jsou k té pojistce přitažený dráty. Zda se jedná o něco s odpružením nevím, Lagunu už nějaký ten pátek nemám, ale může jít o nějaký prvek z nadstandartní výbavy. O tom, že by do jedničkový Laguny dávali jiný způsob odpružení než klasický tlumiče, torzní tyče vzadu a pružiny vepředu nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.