Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepis vozidla

Od: streetline odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám dotaz ohledně přehlášení vozidla. Před měsícem jsem zakoupil vozidlo od jednoho Pražského autobazaru, který mi přislíbil zaslat plnou moc společně s malým TP k přepisu vozidla. Automobil si bazarista koupil od jednoho pána, který mu dal plnou moc k přepisu, ale to autobazar neučinil. Původní majitel, uvedený ve velkém TP, je ochotný mi napsat plnou moc k přepisu, popřípadě k vystavení nového malého TP. Jde mi o to, aby neměl původní majitel nějaké problémy s úřady, že mi plnou moc poskytl.

Moc děkuji za odpověd.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ten, kdo je zapsán na posledním místě v techničáíku, Vám musí dát plnou moc k přepisu. Zapomeňte že je nějaký autobazar, přepis udělejte jen mezi Vámi

streetline
hodnocení

Super, děkuji moc. Jde mi jen o to, že má poslední majitel smlouvu s bazarem o prodeji před cca rokem a má strach, aby neměl nějaké problémy a nebylo to bráno jako podvod..

vendaa
hodnocení

3x

Pokud s vámi nechce majitel vozu jít přímo na úřad, kde vozidlo přepíšete, tak je třeba, aby vám právě vydal plnou moc. Nově musí být na plné moci úředně ověřen podpis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]