Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém s LPG. Ráno když jedu s autem do práce (studený motor), tak i po zahřátí na provozní teplotu se lpg nezapne. Musím auto zaslavit, nechat stát třeba 1,2 minuty nastartované a až poté se lpg zapne. Další problém je ten, že při prudším přidání plynu (tak 50% a více) nebo při vyšších otáčkách 3000 a více se lpg vypne. Musím ho tedy ručně vypnout a zase zapnout (při jízdě). Po ručním zapnutí lpg naskočí hned. Když s autem zastavím a za půl hodinky se do něj vrátím a motor je relativně zahřátý, tak se lpg samo zapne... nesetkal se někdo s takovýmto problémem? Měnil jsem filtr plynné fáze, ale filtr kapalné fáze na reduktoru ještě ne. Je možné že je to starým filtrem v reduktoru?
Na LPG jezdím už skoro 20 let, s cca 8 různými auty, ale podobné problémy (které jsem měl max. 2x) vždy řeším se s vým "plynařem" a vždy úspěšně. Doma to nevyřešíš a pokud to tvůj "plynař" neumí, tak ho vyměň! Pokud jsi zanedbal výměnu filtrů (po max. 30 tis.km), tak je nech vyměnit, nic se nejspíš nezmění, a solidní plynař ti pomůže.
Ne, že bych netušil, co to může způsobovat, ale nápravu doma nezjednáš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.