Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Imobilizérem nefunguje

Od: ondra14156 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych pomoct s imobilizérem. Jedná se o spárování klíče s autem. Asi před půl rokem se vybila baterka v klíči tak se vyměnila ale auto se už nechtělo otevřít pomocí cetrálu, což znamená, že když nejde centrál tak ani nenastartuji auto. Koukal jsem po internetu ale všude říkají že je potřeba kod, který musím nějak zadat ale já nevím kde ten kod vzít a ani jak ho tam zadat.

Budu rád za každou radu.

Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A to jako půl roku nejezdíte a teď potřebujete vyjet? Centrál a immobilizér obvykle nemají nic společného, po výměně baterie v klíči by měl centrál normálně chodit.

A informace nejdůležitější: CO JE TO ZA AUTO?

doplněno 29.10.17 14:57:

@ondra14156: Tak zrovna o kódech klíče na Megana (Scenica) toho už tady bylo popsáno několik stránek, tak se snaž a hledej. Já za tebe hledat nebudu.

Možná, že se tady najde nějaký znalý samaritán a postodesáté ti poradí, jak na to.

doplněno 29.10.17 15:15:

@ondra14156: Promiň, je mi to jasné, ale zrovna přes Renaulty odborník nejsem, takže bych to fakt musel hledat;)

ondra14156
hodnocení

Ano půl roku stojí a teď potřebuji aby šlo nastartovat. Omlouvám se že jsem nenapsal co je to za auto je to Renaul Megan Scenic 98

ondra14156
hodnocení

Pokud chcete auto nastartovat tak musíte zamknout a odemknout auto přes klíč a jelikož klič není spárovaný tak klič můžu mačkat jak chci ale auto nereaguje

ondra14156
hodnocení

Stači když mi někdo poradí jen jednou.

tomas11*

poradte.cz/...

toto jsi pročítal?

ondra14156
hodnocení

Ano ale nemám ten 4 místný kod

ondra14156
hodnocení

V pořádku nic se neděje. Při nejhorším to auto budeme muset tahat

ondra14156
31.10.17 16:30
hodnocení

Refresh.

tomas11*

Máš tam odpověď 15,55 od Totak.

doplněno 31.10.17 17:02:

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]