Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych pomoct s imobilizérem. Jedná se o spárování klíče s autem. Asi před půl rokem se vybila baterka v klíči tak se vyměnila ale auto se už nechtělo otevřít pomocí cetrálu, což znamená, že když nejde centrál tak ani nenastartuji auto. Koukal jsem po internetu ale všude říkají že je potřeba kod, který musím nějak zadat ale já nevím kde ten kod vzít a ani jak ho tam zadat.
Budu rád za každou radu.
Díky
A to jako půl roku nejezdíte a teď potřebujete vyjet? Centrál a immobilizér obvykle nemají nic společného, po výměně baterie v klíči by měl centrál normálně chodit.
A informace nejdůležitější: CO JE TO ZA AUTO?
@ondra14156: Tak zrovna o kódech klíče na Megana (Scenica) toho už tady bylo popsáno několik stránek, tak se snaž a hledej. Já za tebe hledat nebudu.
Možná, že se tady najde nějaký znalý samaritán a postodesáté ti poradí, jak na to.
@ondra14156: Promiň, je mi to jasné, ale zrovna přes Renaulty odborník nejsem, takže bych to fakt musel hledat
Ano půl roku stojí a teď potřebuji aby šlo nastartovat. Omlouvám se že jsem nenapsal co je to za auto je to Renaul Megan Scenic 98
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.