Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mondeo cuka - problem se spojkou?

Od: aswsda odpovědí: 6 změna:

Zdravim, mam mondeo tdci 2009 a pri prudkem zrychlovani obcas malinko cuka. Servis mi rekl, ze je potreba vymena spojky. Je to zalezitost okolo 25 tisicm, takze docela palka. Myslite, ze skutecne muze byt problem se spojkou? A muzete mi nekdo jako laikovi vysvetlit, v cem konkretne by mohla byt chyba u spojky pri zrychlovani? Dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mě cukalo auto dvakrát, jednou kvůli palivovemu filtru a jednou kvůli vstřiku, oboje zjištěno přes diagnostiku...měli to napíchlé?
aswsda
hodnocení

Meli. Je to autorizovany servis ford a pry je to pro ne znama zavada, ale porad mi prijde divne, ze by zrovna spojka se projevovala takto.

hodnocení

0x

Nesmíte věřit jednomu servisu. Spojka se opotřebovává a pak prokluzuje při rozjezdu - auto nezrychluje a motor jde do obrátek. Pak je nutná výměna. Ale 25 tisíc je zubařská cena. Kupte kompletní spojku třeba u HASPA v Praze - Chodov a nechte ji v nějakém solidním servisu vyměnit. Cena by neměla přesáhnout celkem 10 000 Kč.

Málokdo chce měnit donesenou spojku či jiné díly... To si musí najít někoho kdo nemá do čeho píchnout. A nebo ho si to stejně přirazí za práci. To už je ověřené a když to někdo udělá, tak je to výjimka...

aswsda
hodnocení

aswsda
hodnocení

pocitam ji i s dvouhmotou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]