Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupit Hyundai ix20 1,4CRDI?

Od: kokojacek odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,chci koupit bazarový Hyundai ix20 r.v.2012 1,4CRDI.Má někdo nějakou zkušenost s tímto autem? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

qwrpe
hodnocení

0x

Představim si hjundaj a ježí se mi chlupy, proč zrovna tohle?

torrrent*

Hanit umí každý, což takhle nějaké zkušenosti?

sosacek

Hyundai IX20 1,4 benzín mám cca půl roku a maximální spokojenost. "Dělám" pro Škodovku, ale přesto jsem volil Hyundai.

Ideální rodinné vozidlo - prostor, cena, vzhled, pojistka a dnes už i spolehlivost! A myslím, že nejsem sám. Na ulicích jich poslední dobou potkávám dost..

Koupit Hyundai ix20 1,4CRDI?

hodnocení

0x
Klidně si jej kupte, spolehlivý motor to je, ale oproti benzinové 1,4 a 1,6 je složitý (jako każdý diesel) a hlavně drahý na případné opravy, když natočí statisíce km.
Jestli najezdíte tisíce km měsíčně, tak si jej kupte ale raději se koukněte po benzinu.
Ono těch 1,4 CRDi není v bazarech zrovna moc,takže pěkného kousku se nahledáte...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kdo si koupí hyundaie

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]